OPTIME™ konsultointipalvelut

››Varmistamme sujuvuuden käyttöönotossa, jotta saat OPTIME-palvelusta parhaan hyödyn. Määritämme yrityksen tarpeiden mukaan palvelupaketin, joka voi koostua esim. pääkäyttäjien koulutuksesta, käyttöönoton tuesta, henkilöstön tuottavuuden kehittämiseen liittyvästä konsultoinnista, sovituksesta tai tietolähteiden integroinnista.

››PROimpactilla on pitkä kokemus erilaisista liiketoiminnan kehitys- ja käyttöönottohankkeista sekä henkilöstön tuottavuutta kehittäneistä projekteista. Laaja kokemus ja asiantuntijaverkosto mahdollistavat osaamisen ja parhaiden käytäntöjen siirtämisen teidän organisaationne käyttöön. Katso referenssiasiakkaat.

 

Tulosfoorumit

 

Työhyvinvoinnin TulosFoorumi

Tammikuussa 2017 PRoimpact myi Työhyvinvoinnin TulosFoorumin  maan johtavalle työympäristöjen uudistamiseen ja muutosjohtamiseen erikoistuneelle konsultointi- ja sisustussuunnittelutoimisto Workspace Oylle. Uusi omistaja on vahvistanut seuraavan seminaarin ajankohdaksi torstain 11.5.2017.

PROimpactin Tulosfoorumeista tunnetuin oli liiketoiminta- ja HR-johdon vuorovaikutus- ja keskustelutilaisuus Työhyvinvoinnin TulosFoorumi, jota PROimpact järjesti vuodesta 2012 vuoteen 2016. Suosittu tilaisuus järjestettiin yhdeksän kertaa. PROimpact kutsui seminaariin ansioituneen yhteiskunnallisen vaikuttajan, asiantuntijan ja kolme esimerkkiä yritysmaailman tuloksellisista toimenpiteistä.

Foorumin puhujina olivat vuosien 2012-2016 aikana mm. Esko Aho, Jyri Häkämies, Matti Vanhanen, Alexander Stubb, Anne Brunila, Leena Mörttinen, Kiti Müller, Marja-Liisa Manka, MIka Aaltonen, Antti Koivula, Esko Kilpi ja Marko Kesti. Tuloksellisia yritysesimerkkejä ovat kertoneet mm. Skanskan, Danske Bankin, Hewlett Packardin, IBM Suomen, Royal Ravintoloiden, Microsoft Suomen, Fingridin ja Ruduksen toimitusjohtajat. Työn tuottavuuden johtaminen on ylimmän johdon asia!

Työhyvinvoinnin TulosFoorumia on rakennettu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, kuten Työeläkeyhtiö Elo ja Etera, Diacor, Lääkärikeskus Aava, Työterveyslaitos, LähiTapiola, Firstbeat ja HR viesti. Tapahtumaa ovat referoineet säännöllisesti HR viesti, MTV, Talouselämä ja Fakta-lehdet.

"Mielenkiintoinen kokemus & kokonaisuus", "Todella hyvät puhujat"

"Sain useita käytännössä sovellettavia ideoita"

- Työhyvinvoinnin TulosFoorumin osallistujien palautetta -

 

Asiantuntijafoorumi

Asiantuntijafoorumit ovat interaktiivisia tilaisuuksia joiden tavoite on tehokkaasti jakaa parhaita käytäntöjä ja kehittää henkilöstötuottavuutta omassa organisastiossa. Asiantuntijafoorumeihin osallistuu vierailija asiantuntijapuhujia ja kuullaan viimeisimmistä alan tutkimusyhteenvedoista. 

"Yhteinen keskustelu toisten yritysten ja asiantuntijoiden kanssa oli hedelmällistä, samoin erilaisten mittareiden pohdiskelu omaan organisaatioon peilaten"  

-Outi Lehmus, henkilöstöpäällikkö, Eläketurvakeskus, osallistui OPTIME käyttäjien asiantuntijafoorumiin 2015.