PROimpactin tarina

›Mistä kaikki alkoi?

PROimpact perustettiin vuonna 2011 Helsingissä. Yrityksen nimeksi valittiin "pro" ja "impact" kuvaamaan missiotamme tukea yrityksiä vaikuttavuuden parantamisessa.

Perustajaosakkaat Hannele Mennala ja Anna-Marja Vainio näkivät, että yritysten kilpailykyvyn avain on panostaa sekä työhyvinvointiin, että henkilöstötuottavuuden kehittämiseen. Aihe on jatkuvasti entistäkin ajankohtaisempi myös koko Suomen kannalta.

Tyytyväiset asiakkaat ja henkilökunta ovat olleet avain kasvuryrityksen menestykseen.

PROimpact lähti määrätietoisesti kehittämään ja tutkimaan tiedeyliopistojen kanssa mallia vaikuttavuuden seurantaan. PROimpact tutki TEKES Digile Digitaaliset palvelut tutkimusohjelmassa 3,5 vuotta vaikuttavuuden kehittämistä. Tutkimustyöhön pohjautuen PROimpact kehitti uudet ja innovatiiviset tuotteet OPTIME ja OPTIME pro.

Kehitysyhteistyön tukijoina on toiminut ryhmä kansainvälisesti arvostettuja neuvonantajia mm. dosentti Jukka Takala, Singaporen hallituksen neuvonantaja ja dosentti Marja-Liisa Manka, Tampereen Yliopisto.

PROimpact on järjestänyt vuosina 2012-2016 yhdeksän kertaa ylimmän johdon tapahtuman Työhyvinvoinnin TulosFoorumin. Suositun tapahtuman puhujia ovat olleet mm. Esko Aho, Matti Vanhanen, Anne Brunila, Jyri Häkämies ja Risto E.J.Penttilä sekä toimitus- ja HR-johtajia Suomen eturivin yrityksistä kuten Fazer, Fortum, Neste Oil, Skanska, Fortum, UPM, Danske Bank ja Hewlett Packard.

Kasvuyritys PROimpact on herättänyt kiinnostusta mediassa ja PROimpact on kutsuttu asiantuntijahaastatteluihin laajasti mm.› Helsingin Sanomat, Dagens Nyheter, Huomenta Suomi. PROimpactin Anna-Marja Vainio valittiin Vuoden Yhteiskuntatieteilijäksi 2014.